Brandom

Schotpoort Connect


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

De beste logistieke oplossing voor de specifieke situatie van klanten. Maatwerk oplossingen dus. Daar gaat het bij logistiek specialist Schotpoort Connect om. Want ieder transport is anders en vraagt om een eigen oplossing. Bij alles wat ze bij Schotpoort Connect doen gaan ze uit van de kracht van hun mensen. Het is en blijft een familiebedrijf uit Eerbeek dat al sinds 1911(!) bestaat. Schotpoort Connect is onderdeel is van de Schotpoort Transport Groep uit het Gelderse Eerbeek.


Om ondanks de dynamiek van mensenwerk toch dingen vast te leggen; hebben we de door ons ontworpen huisstijl vastgelegd in een huisstijl-handboek. Zoals de ontwerpen en de daarbij horende richtlijnen hoe het complexe wagenpark van Schotpoort Connect eruitziet zijn hierin opgenomen. Dat zijn dus alle vrachtwagens, bestelbussen en bakwagens etc. die Schotpoort Connect heeft rijden. Zie je een van deze auto’s rijden, dan is de look ervan dus ook het werk van Brandom!


Ook kregen we de opdracht om voor Schotpoort Connect een website (Bekijk!) te maken, maar wel één die voor sales zorgt! Deze is daarom helemaal daarop ingericht. Als thema hebben we de bestaande pay-off meer lading en kracht gegeven. ‘De kracht van mensen’ komt nu overal op de website terug, ook in de foto’s van de medewerkers van Schotpoort Connect. Je ziet dus letterlijk welke mensen die kracht van Schotpoort Connect zijn. De medewerkers maken niet alleen in hun werk tastbaar wat de kracht van mensen is. Ook de website weerspiegelt hun kracht en kwaliteiten just doordat ze zo zichtbaar zijn. Ook na oplevering blijven we de site aanvullen met nieuwe content en nieuwste trends voor zoekmachine optimalisatie. De nieuwe website leidt tot meer bezoekers met meer aanvragen en daar gaat het om: resultaat!


Daarnaast ontwikkelen we voor hen ook social media uitingen, flyers, banners, vlaggen, periodieken en meer. Alles herkenbaar Schotpoort Connect!


Wist je dat Schotpoort Connect ook een speciaal dochtertje heeft? Namelijk de internet koerier Connect For You (Bekijk deze case)! Op hun site kan je eenvoudig precies zien wat je zending kost en hem meteen boeken. Wel zo makkelijk als je een keertje transport nodig hebt.

Wat is het resultaat?

+ Een tevreden klant
+ Duidelijke profilering door o.a. een heldere why
+ Meer bezoekers en meer leads
+ Doormiddel van voorbeelden doelgroep triggeren
+ Meer efficiëntie door heldere huisstijlhandboek
+ Een duidelijk onderscheidende herkenbare merkstijl


Theis-Jan is een creatieve duizendpoot die met veel plezier en passie meedenkt als mediapartner. Als vakman is geen detail onopgemerkt gebleven en getoetst aan de strategische visie van Schotpoort Connect. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwe website. We merken dat de nieuwe website leidt tot meer bezoekers met meer aanvragen en reacties.
Peter Keizer
Algemeen directeur van Schotpoort Transport Groep BV

En jij?


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Ander werk zien?


Bekijk andere cases