Brandom

SBPost is een sociale organisatie. Zij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn ontstaan uit een samenvoeging van de postafdelingen van drie sociale werkvoorzieningen en groeien vandaaruit verder. Inmiddels werken er ruim 150 postbezorgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een leuk detail is dat zij met regelmaat mailingen bezorgen die Brandom opzet. SBPost is onderdeel is van de Schotpoort Transport Groep uit het Gelderse Eerbeek.


Wij hebben de volledige SBPost huisstijl en het logo naar het hedendaagse vertaald. Dit door een lekker fris sausje over het bestaande heen te gieten. Het resultaat mag er zeker zijn. SBPost is weer eigentijds, strak en met een stevige knipoog naar de andere merken van de (Schotpoort Connect en Connect For You) Schotpoort Transport Groep holding om de synergie tussen de merken te vergtoen, maar altijd even herkenbaar. En dát is waardevol voor haar doelgroep.

De website word continu bijgegouden met de laatste SEO trends om zo optimaal mogelijk vindbaar en zichtbaar te zijn.

De website, advertenties, etc. mogen dan wel opgefrist zijn, we zijn het verleden niet vergeten. Zo komt het fenomeen postzegels op een ludieke visuele manier naar voren. Zo vertegenwoordigd elke 'zegel' een dienst van SBPost.

Wat is het resultaat?

+ Een tevreden klant
+ Duidelijke profilering
+ Helemaal bij de tijd
+ Meer vind- en zichtbaar online en offline
+ Een duidelijk onderscheidende herkenbare merk- en illustratiestijl

En jij?


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Ander werk zien?


Bekijk andere cases