Brandom

SabelTec


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Het wereldwijde energieverbruik neemt snel toe met alle negatieve bijwerkingen van ouderwetse energieproductie. Dit vraagt om een omschakeling naar groene hernieuwbare energie in combinatie met energieslimme alternatieven. Daarom ontwikkelt start-up SabelTec flexibele productie- en opslageenheden voor hernieuwbare energie en zelfvoorzienende systemen die voorzien in openbare of particuliere energie-, licht- of warmwaterbehoeften.


Brandom ontwikkelde een passend logo en flexibele herkebare huisstijl. Het logo is ontworpen met een knipoog naar de letter 'S', een verticale windturbine en de beweging die de energietransite met zich mee brengt. De kleur geel staat symbool voor de zonnige toekomst als we voor duurzaam gaan. Omdat sommige oplossingen nog ontwikkeld worden is er gekozen om sommige elementen te illustreren in een tevens 'typisch SabelTec' stijl. De fotografie en film kenmerkt zich op de toekosmt. Vandaar een jongen met een vlieger met op de achtergrond windmolens.


Voor de online is er gekozen voor een no-nonsence aanpak, maar wel met emotie! Zo is er gezozen voor een videoheader om de diverse oplossingen in beeld te brengen. Voor extra productinformatie is er een inlog-mogelijkheid voor extra documentatie. De socialmedia kanalen zijn ook conform huisstijl ingericht.


Daarnaast is er ook voor gekozen om o.a. een folder, beurswand te ontwikkelen om ook offline zichtbaar aanwezig te zijn. Wat ons betreft: op naar een scale-up company! ;-)


Wat is het resultaat?

+ Een tevreden klant
+ Een onderscheidense huisstijl
+ Een duidelijke website
+ Een herkenbare illustratie stijl

En jij?


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Ander werk zien?


Bekijk andere cases