Brandom

Karton Design


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Tafels, stoelen en kasten van karton? Bij Karton Design weten ze: het is mogelijk. Je kunt alles maken van karton. Ze hebben een enorme voorliefde voor karton en zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kartonnen producten. Zelfs een bank!


Voor Karton design heeft Brandom op basis van een sales-campagne omzet gegenereerd. We hebben eerst onderzocht wie de ideale doelgroep is die ze kunnen verbazen met wat er mogelijk is met karton. De campagne was ‘Alles kan met karton: telefoonhoesjes van karton. Het kan echt!’ We gingen langs bij potentiële klanten met voorbeelden, niet direct om te verkopen dus. We lieten echt zien wat er mogelijk is. De campagne heeft ervoor gezorgd dat de omzet flink is gestegen! Net als het aantal daadwerkelijke leads. Daar doen we het voor: resultaat!


De campagne was erop gericht om te laten zien wat je allemaal met karton kan maken. Niet eens zozeer om te verkopen (dit was stiekem wel het doel maar hebben we bewust niet prominent vooropgesteld, dit om een gunfactor te krijgen van de gekozen doelgroep). Tot slot hebben we de geinteresseerde target doelgroep benaderd doormiddel van mailautomation. Hierin lieten we de doelgroep stapje voor stapje kennismaken met Karton Design en wat er allemaal mogelijk is zodat er een relatie onstaat. We hebben dit thema meteen doorgevoerd op de bestelwagen van Karton Design voor maximale zichtbaarheid op de weg.

Wat is het resultaat?

+ Een tevreden klant
+ Meer aanvragen voor onze klant
+ Meer klanten voor onze klant
+ Koude acquisitie omgeturnd naar warme acquisitie
+ Juiste doelgroep gevonden en benaderdt

En jij?


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Ander werk zien?


Bekijk andere cases