Brandom

DOIJ kozijnonderhoud


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

DOIJ kozijnonderhoud is de nieuwe naam voor De Oude IJssel Service & Onderhoud. Een nieuwe naam daar hoort een nieuwe uitstraling en huisstijl bij. DOIJ is al 60 jaar specialist in gevel- en kozijnonderhoud, vooral voor VVE’s, aannemers en woningcorporaties. Dat doen ze met een bijzondere insteek: ze verrassen hun klanten en doen altijd meer dan van ze verwacht wordt. Die verrassing moest natuurlijk terugkomen in het logo en in de slogan met een kwinkslag naar hen verleden. In het logo staat de oranje O voor het Onderhoudswerk van DOIJ dat ‘door een ringetje te halen’ is. Ze hebben niet voor niets 60 jaar ervaring in de wereld van kozijnen.


‘We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn’ de pay-off is een knipoog naar alle kozijnen en ruiten waar DOIJ mee werkt. Wij 'Oosterlingen' mogen best wel eens trots zijn! Bovendien geeft het weer wat klanten vinden van de werkwijze en kwaliteit die DOIJ levert. Niks overdreven, gewoon hartstikke goed in ons werk.


De nieuwe bussen, bedrijfskleding én interieur zijn al helemaal in de nieuwe stijl aangekleed. En de site (bekijk hem hier)? Helemaal in stijl! En uiteraard voorzien van landingspagina's voor de verschillende doelgroepen! Ook zie je op de website de hond van de eigenaar*. Hij (Vito) heeft zelfs een eigen visitekaartje! Verrassend? Nee: een verrassing is waar DOIJ altijd voor zorgt nietwaar, en daarmee zijn ze nét even anders. Bepaald geen standaard kozijnspecialist.


Die verassing komt ook bij het relatiegeschenk van DOIJ. Brandom bedacht het relatiegeschenk van DOIJ: RUITdrop. Hoe kan het ook anders ;-) !? Want 'onze klus zit d'rop. Het doosje waarin de drop verpakt zit, hebben we ook ontworpen, logisch, helemaal passend binnen de uitstraling die DOIJ wil hebben richting klanten en de klant van de klant (Veelal de bewoner die het dankbaar aanneemt na de klus).


We lanceerden ook samen met DOIJ de DOIJ Academie. Een online leeromgeving om hun (toekomstig) personeel op te leiden. Brandom verzorgt hiervoor zowel de interface en de techniek! Binnenkort is hier meer over te lezen. Hieronder alvast een 'sneakpreview'!

* Bij deze app komt Vos, de andere hond, in de schijnwerpers!


Wat is het resultaat?

+ Een tevreden klant
+ Vlekkeloze naamsverandering communicatie
+ Duidelijke profilering
+ Beter vindbaar in zoekmachine's
+ Mogelijkheid om personeel zelf op te leiden
+ Relevant aanwezig op socials


En jij?


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Ander werk zien?


Bekijk andere cases